Nyd dit ophold i Budapest


Når du ikke er på tandklinikken kan du bruge resten af tiden på at forkæle dig selv med byens mange tilbud. Hvis du har nogen specifikke ønsker, så fortæl os om dem – så kan vi helt sikkert hjælpe dig!
Tandferie til Budapest er ikke uden grund blevet populært! Udover den klassiske storbyferie er byen også rig på kultur og wellness.

Tandferie

Termalbade

Budapest er grundlagt oven på et net af termale kilder og rummer af den årsag et hav af termalbade. Byen bliver også kaldt kurbadenes by, så hvis du er til forkælelse og personlig pleje skal du nok få tiden til at gå!

Vi kender naturligvis de bedste steder og kan hjælpe dig med at finde det du ønsker. Vi har også nogle gode rabataftaler med en del af dem. Enkelte af vores partnerhoteller tilbyder også wellness.


Tandrejse

Arkitektur

Under kælenavnet “Østeuropas Paris” byder Budapest på en lang række arkitektoniske perler. Byen byder på en masse storslåede, UNESCO beskyttede byggerier – blandt andet den bygning der huser vores egen tandklinik.

Hvis du interesserer dig for arkitektur eller kulturelle seværdigheder, fortæller vi dig meget gerne, hvad du bør se i byen.


Tandrejse

Andet

Byen rummer nærmest alt hvad hjertet kan begære, så spørg os endelig hvis der er noget specifikt du ønsker at vide noget om. Ellers er det bare at gå på opdagelse i byens historie, shopping, café & byliv, restauranter, sejlture på Donau, guidede seværdighedsture, parker, slotte, kirker, øer og alt det andet vi ikke har plads til at skrive her.


Hvor skal jeg bo?

Vi bruger nogle lækre hoteller.

Læs mere
Ferie med afslapning was last modified: juni 6th, 2017 by info@egdent.dk +4560177707