Konsultation


Vi kan både tage mod dig til et røntgenbillede i København, Århus og Budapest.

Det skal helst være så let for dig som muligt, derfor har vi nu også både partnerklinikker i København og Århus.
På vores partnerklinikker kan du hurtigt få en tid og få taget et røntgenbillede. Når vores tandlæger har kigget på røntgenbilledet tager vi en dialog om de forskellige muligheder du har. Det er her forskelligt om man ønsker den billigst mulige løsning, en løsning uden implantater eller noget helt andet. Uanset hvad dit øsnke måtte være, kan vi hjælpe dig med at afklare dine muligheder og give dig nogle helt konkrete tilbud.

Vil du hellere besøge os på tandklinikken i Budapest er det også en mulighed. Vi tilbyder en konsultationspakke med fly, taxapakke, overnatning på 4-stjernet hotel med morgenmad, panoramarøntgen, konsultation og tilbud – til kun 1495 DKK.
Ved at besøge os i Budapest får du naturligvis et dybere indblik i, hvem vi er og hvad vi står for. Der er mange danskere, der er bekymrede eller skeptiske ved at skulle tage til udlandet for at få lavet tandbehandlinger, på denne måde kan du selv få syn for sagen og vurdere om dine bekymringer kan be- eller afkræftes. Vi har rigtig mange der besøger os til sådan et tandtjek og vælger at starte behandlingen med det samme.


Tandtjek
  • Tandklinik i Budapest
  • konsultation i Budapest

    tandlæge Budapest

Vil du læse mere?

Du kan se, hvem vi er her

Læs mere
Konsultation was last modified: november 24th, 2016 by info@egdent.dk +4560177707