Evergreen Dental Danmark


Evergreen Dental er en sammenlægning af flere gamle virksomheder, som nu arbejder under samme brand. I Danmark er det blandt andet det gamle Dentatours, der har budt ind og været med til at udvikle den grønne linje.
I hverdagen ledes tandklinikken af Artur der er direktør og Soma, der er cheftandlæge. Den danske afdeling ledes af Sune og Frederik, som bruger deres fokus der, hvor det er nødvendigt.

Teamet

Vi er blevet mange i vores team og det giver en ro, der gør at vi kan levere en optimal service. Tandlægerne og deres arbejde vil altid være i fokus, du kan læse mere om dem HER, hvis du er interesseret. Foruden tandlægerne omfatter Evergreen nu en rejse- og serviceafdeling, en juridisk afdeling, et call-center, et inhouse tandlaboratorie og flere lokalafdelinger blandt andet i Danmark – under navnet Evergreen Dental Danmark.
Udover vores eget team har vi et omfattende samarbejde med blandt andet partnerhoteller, taxa-service, restauranter, caféer, temalbade, lokale tandlæger i Danmark og meget meget mere.

Tandbehandlinger til hele verden

Evergreen Dental har i øjeblikket lokale virksomheder placeret i følgende lande: Ungarn, Tyskland, Holland, Belgien, Italien, Rusland og Danmark. Selvom der kun er lokale service-virksomhedder i disse lander modtager vi på tandklinikken folk fra hele verden på nær Asien og Afrika.
Fra Danmark er flyvetiden kun 1 time og 50 minutter til tandklinikken og det er derfor forståeligt, at så mange danskere vælger at rejse efter tandbehandlingerne. Motivationen for at rejse er dog lidt forskellig fra land til land. Mens de fleste rejser for at spare penge eller for at få en bedre tandbehandling for det samme beløb, så er der også flere som rejser til tandklinikken fordi innovationen fansinerer dem, fordi de ønsker at støtte op om bæredygtigheden eller simpelhent for at få et glædeligt gensyn med personalet på klinikken.
Du kan læse mere om vores bæredygtighed HER, hvis det interesserer dig.

Lokale rødder
Selvom vores fokus ligger ud af landet på tandturister, gør vi meget for ikke at isolere os fra de lokale i Budapest. Vi gør meget for at byde ind til de lokale initiativer i byen og derfor kan vi også mærke at de lokale i Budapest er meget glade for tandklinikken.


Evergreen Dental Danmark TeametEvergreen Dental Danmark SuneEvergreen Dental Danmark FrederikTandklinikken Evergreen

Hvad koster det så?

Vi har gjort det meget let for dig

Læs mere
Om Os was last modified: februar 10th, 2017 by info@egdent.dk +4560177707