Rejse


Vi tager os af det praktiske!
Når du har kontaktet os, kan du roligt læne dig tilbage og lade os klare resten. Det er vigtigt for os, at du ikke skal bekymre dig om noget, men bare kan nyde din tur til Budapest.

1 – Kontakt os
Du har behov for en tandbehandling eller har mistanke om at du har behov, så du kontakter Evergreen Dental Danmark enten via telefon eller email og fortæller os om din situation.

Vi hjælper dig

Herefter finder vi ud af om du skal have lavet et tandtjek først eller om du skal behandles med det samme. Vi bliver enige om hvilke datoer der passer dig bedst og du modtager herefter dine flybilletter.

2 – Ankomst Budapest
Du flyver nu til Budapest lufthavn, evt. sammen med en rejsepartner såfremt det er dét der er planlagt.
Når du ankommer til Budapest lufthavn, står en af vores chauffører klar til at hente dig. Chaufføren har et skilt med dit fornavn og efternavn på, så du er helt sikker på hvem du skal køre med.

Hotellet
Chaufføren kører dig til hotellet hvor du checker ind og får de informationer du skal bruge i forhold til hvornår du bliver kørt til klinikken osv.

3 – Dit ophold i Budapest
På klinikken bliver du og tandlægen enige om en behandlingsplan og du ved derefter hvornår du skal være på klinikken og hvornår du selv kan gå på opdagelse i byen.

4 – Nyd dit ophold
I Budapest har du en lang række muligheder for at nyde livet, f.eks. kan du tage på sightseeing med ”hop on – hop off” busserne, du kan tage en sejltur på Donau og se den berømte parlamentsbygning fra flodsiden eller du kan besøge et af de mange termal- og spabade.

Information

Både vores folk på klinikken og receptionisterne på hotellet vil med glæde hjælpe dig med at planlægge dit ophold og rådgive dig i forhold til seværdigheder mm. Hvis du har spørgsmål til byen eller andet inden du tager af sted, svarer vi naturligvis også på det.
Du er nu færdigbehandlet og klar til at tage hjem. Én af vores chauffører henter dig på hotellet eller klinikkens lounge område på det tidspunkt du har aftalt med klinikken og kører dig til lufthavnen hvorfra du rejser hjem.

5 – Du er hjemme i Danmark
Selvom du nu er blevet færdigbehandlet og er kommet hjem til Danmark, stopper vores kontakt ikke. Vi står stadig til fuld rådighed såfremt du har spørgsmål og vi sikrer os at du er fuldt ud tilfreds med din behandling inden vi slipper dig helt.

Vi er der stadig
Skulle du mod forventning efterfølgende opleve komplikationer, hjælper vi dig naturligvis også med at få løst disse. Du er altså ikke overladt til dig selv.


Parlament i Budapest

Det verdensberømte parlament i Budapest.

Hotel Ungarn

Hotel Castle Garden. Vores 4 stjernede partnerhotel med mrgenmadsbuffet og wellnessområde.

Tandlæge udlandet

Vi har et helt team til at tage sig godt af dig – både før, under og efter dit ophold i Budapest.

Se den samlede pris?

Vi har gjort det meget let for dig

Læs mere
Rejse was last modified: november 2nd, 2016 by info@egdent.dk +4560177707