Tandlægerne


Vi har Ungarns bedste team af tandlæger som du kan se nedenfor. Som tandlæge i udlandet, der modtager danske patienter, kræves der en helt særlig service. Derfor er tandlægerne på klinikken også nøje udvalgt og vi lægger stor vægt på, at man passer ind i teamet.


Fokus på tandlægeskræk

De tandbehandlinger vi udfører har ofte en lidt større karakter og derfor er det naturligt at man som patient er nervøs eller spændt. På vores team er tandlægerne altid meget sympatiske og forstående overfor dén situation. Når vi efter lukketid taler om dagen der gik, vender vi altid de forslag vores patienter er kommet med og forsøger at implementere de forslag som er realistiske. Det betyder bl.a. at vi kan tilbyde musik under tandbehandlinger og efter en stor indsats nu også fuld narkose.

Tandlæge i udlandet

Teknologien har gjort at man som dygtig tandlæge er international uanset, hvor man arbejder. De tandimplantater der anvendes bliver produceret i Schweiz, Tyskland, Sydkorea og Sverige. De nye metoder der bliver opfundet, som Digital Smile Design, bliver lanceret på den samme tandlægemesse i Schweiz og alting foregår på engelsk.
Tandlægerne på vores team er uddannet i Tyskland og Ungarn men modtager hvert år efteruddannelse og kurser i hele Europa.

Nyeste viden:
For os er det vigtigt at vores patienter altid modtager behandlinger der er i overensstemmelse med den nyeste vidden og den nyeste teknologi på markedet. Derfor er alt vores personale ofte på videre uddannelse og ekstra kurser. Det kan fra tid til anden resultere i at man skal vente lidt længere for at få tid på klinikken, vi møder dog altid kun forståelse herfor.

” Korte arbejdsdage “

Kvaliteten på de tandbehandlinger der laves vil altid have den højeste prioritet. Af samme grund arbejder tandlægerne kun 6-8 timer om dagen alt efter omfanget af behandlingerne. Det er en kort arbejdsdag for en tandlæge, men det kræver energi og fokus at yde sit bedste og derfor skal tingene også tages i det rigtige tempo. Det betyder til gengæld også, at du i nogle tilfælde kan få lavet tandbehandling om lørdagen, fordi tandlægerne har energien og lysten til at møde ind. Det betyder gode arbejdsforhold og god service.

Passion eller job?

Vi tror på at alle der besøger Evergreen Dental, ansatte såvel som patienter, får den bedste oplevelse gennem passionen for faget. Derfor lader vi også vores personale få stor indflydelse på deres egen dagligdag. Det giver nemlig en meningsfuld hverdag, hver dag. På denne måde tilsikrer vi at jobbet aldrig går hen op bliver en pligt, men at det forbliver en passion hvor hver enkelt medarbejder går til sine opgaver med iver og lyst som drivkraft. Dette kan du helt sikkert også mærke når du besøger klinikken – der er altid en meget positiv og behagelig stemning og alle på klinikken er glade og venlige og tager rigtig godt imod dig.

Mød os i København

Har du lyst til at møde os i København? Så kontakt os og hør hvornår vi næste gang afholder konsultationer på vores partnerklinik i Vanløse. Her har du mulighed for at få taget et røntgenbillede og få et behandlingstilbud, på baggrund af en undersøgelse af en af vores tandlæger. Det er en god mulighed for at få overblik over dine muligheder, samt at møde vores tandlæger i mere lokale omgivelser.

Bag tandlægerne

Team tandlæge udlandet

Tandlægerne i Ungarn står ikke alene, vi er et helt hold som tilsikre at alting går roligt og smertefrit, så tandlægerne kan koncentrere sig om det de er bedst til, nemlig tandbehandlingerne. Vi sørger blandt andet for at du bliver hentet i lufthavnen, at hotelværelset står klart til tiden og alle de andre småting. Vil du ser mere til resten af konceptet rundt om tandlægerne, så kan du læse sektionen OM OS.


Dr. Soma Veszpremi, Cheftandlæge på Evergreen Dental i Budapest UngarnDr. Gebriella Wesselenyi, Tandlæge på Evergreen Dental i Budapest UngarnGabriella Molnar, Anæstesi assistent på Evergreen Dental i Budapest UngarnDr. Bela Szabo, Anæstesilæge på Evergreen Dental i Budapest UngarnDr. Zsofia Beke, Tandlæge på Evergreen Dental i Budapest Ungarn

Vi har rigtig meget at byde på og vi glæder os til at vise dig det på tandklinikken i Budapest. “Tandlæge udlandet” har fået en helt ny betydning. Er du allerede i byen, så inviterer vi dig ind til en kop kaffe eller et gratis tandtjek alt efter, hvad humøret er til.

Er klinikken klinisk?

Selvfølgelig, se billederne her.

Se billeder
Tandlægerne was last modified: februar 15th, 2017 by info@egdent.dk +4560177707