Tilskud til tandlæge i udlandet


Tandbehandling i udlandet

Da både Danmark og Ungarn er medlemmer af EU, er du berettiget til nøjagtigt samme tilskud til tandlæge i begge lande. Det betyder at både den offentlige sygesikring og de private vil give samme tilskud til din tandbehandling uanset om den bliver foretaget i Danmark eller Ungarn. Den eneste forskel er sådan set, at du i Danmark automatisk modtager dit tilskud når du har været hos tandlægen, hvor du ved en tandbehandling i Ungarn selv skal sende din regning ind til sygeforsikringen. Vi hjælper dig selvfølgelig med al dokumentation, således at dit tilskud kan blive udbetalt. Det er altså ikke noget, som er besværligt for dig.

I enkelte tilfælde kan du søge om støtte til din tandbehandling hos kommunen, hvilket du gør gennem borgerservice. Det er dog ikke noget vi kan gøre for dig, men vi udarbejder gerne en behandlingsplan, som du kan bruge til din ansøgning.


Tilskud til tandlæge

Sygesikringen “danmark”

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til tandbehandling, der er foretaget i et andet EU/EØS-land. Du kan læse mere om ”danmark”s tilskud til behandlinger i Udlandet her:
http://www.sygeforsikring.dk/Default.aspx?ID=356

Du kan læse mere om Sygeforsikringen ”danmark”s takster til f.eks. tandbehandlinger her:
www.sygeforsikring.dk/tilskud

 

Lidt bekymret?

Forstå de fordele og ulemper der er

Læs mere